Connect with us

Sport

Laurențiu Reghecampf: “Portarul lor a salvat incredibil”

Published

on

Noul antrenor al Universității Craiova are un debut de coșmar. Oltenii au fost eliminați din cupele europene iar în această seară au pierdut pe teren propriu în fața echipei FC Botoșani.

„E dureros pentru toată lumea. Două reprize total diferite. O primă repriză foarte bună, în care am controlat jocul. Repriza a doua, una în care am avut zece minute proaste şi adversarul ne-a taxat. Le-am zis şi jucătorilor că nu am cum să accept anumite lucruri. Rămâi cu ultima impresie, adică aceea că ai pierdut meciul.

A fost şi puţin ghinion, pentru că portarul lor a salvat incredibil. Mă deranjează însă că primim gol foarte uşor. Cunosc calitatea lor şi ştiu că putem marca din aproape orice situaţii, dar trebuie să ne concentrăm mult pe anumite momente din faza de apărare. 

„Avem mult de muncă, avem calitate, dar probabil că vom avea o discuţie săptămâna aceasta şi cred că mai avem nevoie de jucători”

Suntem prea ”poeţi” în 16 m şi nu ai voie. Noi invităm adversarul să dea gol, iar lucrul acesta nu se va mai întâmpla. Avem mult de muncă, avem calitate, dar probabil că vom avea o discuţie săptămâna aceasta şi cred că mai avem nevoie de jucători. Lucrurile nu se pot face peste noapte. Un jucător care să aducă o anumită calitate echipei noastre trebuie să-l găseşti. O să muncim săptămâna asta şi o să îndreptăm lucrurile”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit Telekomsport.

foto: Telekomsport

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad