Connect with us

Administratie

Campionat național de scrabble organizat în premieră în comuna Cristești FOTO

Published

on

Prima etapa a Campionatului Național de Scrabble care s-a desfășurat în premieră în căminul cultural din comuna Cristești, și-a stabilit câștigătorii.

După 3 zile de concurs, timp în care concurenții au avut de trecut prin mai multe probe, pe prima poziție în clasamentul general la categoria ”CADEȚI” s-a clasat Cristian Tihan, legitimat la clubul ARGUS, podiumul fiind completat de Darius Drobota (ARGUS) și Arina Ghita de la CSM BUCURESTI.

La categoria ”JUNIORI”, pe prima poziție s-a clasat Iustin Enea de la clubul Universitatea Cluj, în timp ce pe locul doi a terminat concursul Andrei Veres de la CSM București. Podiumul a fost completat de Stefan Vintilă de la ARGUS.

La categoria cea mai mică, ”PRICHINDEI”, primul loc a fost ocupat de Theodor Vicol de la clubul PREVENTIS , iar pe locul secund a încheiat Daniel Ichim de la Universitatea Cluj. Pe locul trei s-a aflat Rareș Ioan Agavriloaie, legitimat tot la U. CLUJ.

Concurentii au primit diplome de la înv. Vasile Mihalache, medalii de la primarul comunei Cristesti, Lucian Borfotină, dar și cupe de la vicepreședintele Federației Române de Scrabble, Cătălin Caba.

”Felicit toți participanții acestei etape. Timp de 3 zile comuna Cristești a fost capitala iubitorilor de scrabble. Sper că s-au simțit bine și vor mai reveni și anul următor”, a declarat Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad