Connect with us

Sport

Univ. Craiova – FC Botoșani: “Ne așteaptă o atmosferă ostilă”

Published

on

După egalul cu FC SB și victoria de la Voluntari, jucătorii și antrenorii clubului FC Botoșani vor un nou rezultat pozitiv, în deplasarea de la Craiova. Meciul dintre Univ. Craiova și FC Botoșani se va juca duminică, de la ora 19.15 pe stadionul Ion Oblemenco.

Oltenii au schimbat de curând antrenorul iar pe bancă va sta Laurențiu Reghecampf, un tehnician experimentat. Reghecampf va debuta pe banca Univ. Craiova în această seară, în meciul cu albanezii de la KF Laci, meci din turul doi al preliminariilor Conference League.

“Ne așteaptă un meci foarte greu având în vedere că domnul Reghecampf cu siguranță nu dorește să piardă. Suntem pregătiți. Ne așteaptă o atmosferă ostilă, un meci greu, cu o echipă puternică, o echipă care trebuie să demonstreze că își merită locul obținut anul trecut. Cu venirea domnului Reghecampf lucrurile se vor schimba puțin. Așteptăm și meciul din această seară (Univ. Craiova – Laci)”, a spus Florin Drăgan, antrenor secund al FC Botoșani.

Dacă în sezoanele trecute, antrenorii botoșăneni puneau accent doar pe atac, acum acordă atenție și defensivei.

“Au un lot numeric și valoros și au de unde să aleagă. Nici în sezonul trecut nu am neglijat apărarea. Se pare că în acest sezon suntem mai atenți pe faza defensivă”, a adăugat Florin Drăgan.

Realdo Fili: “Va fi un meci greu, o deplasare grea dar noi mergem pentru trei puncte. Știm că dacă facem tot ce trebuie, ce zice antrenorul, putem să luăm trei puncte și să venim acasă cu victoria. Toate meciurile sunt grele dar acolo e o atmosferă diferită. Victoria cu Voluntari a fost importantă”.

Mihai Roman: “Ne dorim să continuăm pe aceeași linie. Am avut un start destul de bun. Știm că ne așteaptă un meci dificil, o echipă care joacă fotbal, o echipă cu jucători de calitate. Acum au schimbat antrenorul și va fi o altă emulație”

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad