Connect with us

AGRICULTURA

A murit fostul președinte ASAS. Ionică Nechifor: “Sincere condoleanțe!”

Published

on

Academicianul Gheorghe Sin, fostul președinte al Academiei de Științe Agricole și Silvice Gheorghe Ionescu-Șișești, a încetat din viață la vârsta de 79 de ani.

“Suntem profund întristați de vestea trecerii întru eternitate a celui care a fost academicianul Gheorghe Sin, un om cu o ținută academică de excepție, o pierdere mare pentru cercetarea românească în domeniul agriculturii. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe.

Colectivul Stațiunii de Cercetare -Dezvoltare Popăuți, transmite sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți.

Potrivit Agrointel, Gheorghe Sin s-a născut la 11 iunie 1942, în Piatra, județul Teleorman. A absolvit Facultatea de Agricultură la Institutul Agronomic din Bucureşti, în 1965, şi a obţinut doctoratul în agronomie în anul 1972, la Institutul Agronomic din Bucureşti, cu teza Cercetări privind relaţiile dintre rotaţia culturilor, regimul hidric din sol, starea fitosanitară şi producţiile florii-soarelui şi sfeclei de zahăr.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad