Connect with us

Politica

Dan Șlincu: “Florin Cîțu nu mai poate exercita funcția de premier”

Published

on

Dan Șlincu, deputat PSD Botoșani, consideră că Florin Cîțu nu ar trebui să mai ocupe funcția de prim-ministru până la alegerile din Partidul Național Liberal, programate pe 25 septembrie.

Deputatul botoșănean îl acuză pe premier că folosește banii publici pentru a-și asigura voturile liberalilor la congresul PNL.

“Este clar că Florin Cîțu nu mai poate exercita funcția de premier. Scandalul „Cîțugate” a scos la iveală că premierul folosea oamenii din guvern la munca de partid. Aproape în fiecare zi vedem un pelerinaj la Palatul Victoria al primarilor PNL (doar ai PNL!) care primesc în mod discreționar alocări de fonduri în schimbul unui vot pentru Cîțu la congresul PNL. E cea mai deșănțată deturnare a fondurilor publice către un război politic. Lipsa de acțiune a instituțiilor le compromite echidistanța politică. Soluția firească ar fi ca premierul să se auto-suspende până la congresul PNL. Nu mă aștept să o facă. Dar președintele Iohannis, care e, zice-se, al tuturor românilor, ar fi trebuit să-și întrerupă concediul să pună ordine în guvernul și partidul pe care le-a girat. Tăcerea lui este asurzitoare și îl face complice la tot acest circ de prost gust plătit din buzunarul tuturor românilor”, este mesajul deputatului Dan Șlincu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad