Connect with us

Politica

Dan Șlincu: “În loc să-și dea demisia pentru că a compromis încrederea în vaccinare, Barna vrea sancțiuni pentru nevaccinați”

Published

on

Deputatul social democrat Dan Șlincu consideră că reprezentanții guvernului au compromise încrederea românilor în vaccinare și nu este de accord cu restricțiile impuse persoanelor nevaccinate.

“De câteva zile, liderul USR-Plus, Dan Barna ne spune că e nevoie de un țap ispășitor pentru eșecul lamentabil al campaniei de vaccinare anti-covid, de care răspundea chiar el în persoană! Cine e de vină? Tot cetățeanul! Adică cei care și-au permis să nu se vaccineze cum le cerea Guvernul! Deci, în loc să-și dea demisia de onoare, pentru că a compromis încrederea în vaccinare, Barna vrea sancțiuni pentru nevaccinați…. să nu mai intre în localurile vaccinaților, să nu se mai amestece cu vaccinații la teatru, la mall sau la concerte, în mijloacele de transport în comun… Nu vi se pare că am mai văzut asta undeva în istorie? Parcă la fel era cândva cu persoanele de culoare… să nu intre în localurile albilor, să nu bea apă de la aceeași cișmea cu albii, să stea în spate în autobuz… Asta e viziunea lui Barna despre democrație și drepturile omului? Istoria care se uită, se repetă…”, este mesajul postat de Dan Șlincu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad