Connect with us

Politica

Liberalii botoșăneni se gândesc la următoarele alegeri locale: Un om de afaceri la CJ și un tânăr cu viziune la Primăria Botoșani… sau Achiței

Published

on

Liberalii nu vor să mai repete greșelile făcute anul trecut când au pierdute atât Consiliul Județean cât și Primăria Botoșani. Este spun că încă din acest an ar trebui stabiliți posibilii candidați la alegerile locale din 2024.

Costel Romanescu, vicepreședinte PNL Botoșani, exclude o nouă candidatură a deputatului Costel Șoptică pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. El consideră că viitorul candidat al PNL ar trebui să fie un om de afaceri botoșănean.

“În momentul în care ți s-a pus eticheta de perdant, greu revii. Eu aș vedea un om de afaceri bun, care a performat și care a demonstrat. Președintele Consiliului Județean trebuie să dezvolte județul. Cum să dezvolți județul dacă tu nu ai lucrat în privat vreodată?”, a spus Costel Romanescu.

Cât privește Primăria Botoșani, vicepreședintele liberal a spus că ar trebui pregătit un candidat tânăr, capabil să se lupte cu actualul primar. În același timp, Costel Romanescu nu exclude nici candidatura senatorului Cristian Achiței, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.

“Eu sper ca domnul senator Achiței să demonstreze că nu degeaba a fost ales președintele Organizației Municipale PNL Botoșani și să facă o echipă cu care să câștige Primăria Botoșani. Normal ar fi să pregătească doi-trei posibili candidați, să-i pună la treabă, să facă sondaje și să vedem care stă mai bine. Eu aș promova trei-patru tineri, sunt destui în partid care pot, au viziune. Poate au o gândire mai apropiată de timpurile de acum. Aș mai arunca și o provocare: Cristi Achiței. Demonstrează la votul uninominal și nu te ascunde pe o listă! Ești un bun inginer, ai un CV în spate, două mandate de vicepreședinte al Consiliului Județean, știi cu ce se mănâncă administrația”, susține Costel Romanescu care exclude o nouă candidatură a fostului primar Cătălin Flutur:

“Cred că nici Cătălin Flutur nu își mai dorește să candideze la Primăria Botoșani. Eu l-aș vedea pe Cătălin Flutur un parlamentar bun”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad