Connect with us

Politica

Costel Romanescu, vicepreședinte PNL Botoșani: “Cîțu reprezintă un suflu nou în partid. O nouă viziune”

Published

on

PNL Botoșani este împărțit în două tabere. Unii l-ar vrea pe Orban președinte iar ceilalți pe Cîțu. După ultima vizită a primarilor liberali la București, tabăra susținătorilor lui Florin Cîțu a crescut considerabil.

Costel Romanescu, vicepreședinte PNL Botoșani, consideră că Florin Cîțu reprezintă cea mai bună variantă pentru conducerea Partidului Național Liberal.

“Vă spun Cîțu pentru că reprezintă un suflu nou în partid. O nouă viziune. Ar trebui să se termine cu vechiul PNL, vechiul PDL. La ora actuală toți suntem PNL. (…) La întâlnirea pe care am avut-o la Botoșani, am spus că venim la București cu liderul nostru. După ce s-au terminat alegerile la Botoșani, am sunat și am spus că vrem să avem o întâlnire cu premierul. Am discutat despre ce vrea să facă, ne-a consultat și pe noi. I-am dat idei cu privire la ghidurile pentru fondurile europene. I-am spus problema CNI-ului unde cu o mână de oameni nu vor putea face ceea ce și-au propus. Vor duce proiectele pe alte surse de finanțare, noi PNDL-uri. Trebuie să începi proiecte  mari de infrastructură și atunci vor fi bani pentru creșteri de salarii, pensii”, a spus Costel Romanescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad