Connect with us

Administratie

Explicațiile DRDP Iași pentru întârzierea demarării lucrărilor la drumul Botoșani – Tg. Frumos: Mai trebuie planul de management al traficului

Published

on

Lucrările la drumul național Botoșani – Tg Frumos nu au început și nici nu se știe când vor începe. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași ne anunță că mai trebuie avizat planul de management al traficului.

“Referitor la modernizarea DN 28B, Tg. Frumos (jud. Iași) – Botoșani, proiectul tehnic este în faza de avizare la nivelul CTE al CNAIR, premergătoare avizării planului de management al traficului și de instituire a restricțiilor. La acest moment, antreprenorul desemnat prin contract a început aprovizionarea cu materiale, executând lucrări preliminare și de organizare de șantier (amenajare platformă utilaje și stație de asfalt) în vederea demarării propriu-zise a lucrărilor de modernizare.

Reamintim, contractul de modernizare a DN 28B a fost adjudecat prin licitație de asocierea SC AQUA PARC SRL(lider) – SC MAVGO HOLDING SRL – VAHOSTAV SK a.s. – TRAMECO SA și prevede modernizare a 71,512 km de drum național, cu platforma de 9 m, tronsonul fiind prevăzut cu 9 poduri (dintre care unul nou și 8 reabilitate), 104 podețe (61 noi și 43 reabilitate) și 36 intersecții la nivel. Termen de finalizare – 24 de luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor”, este mesajul transmis de DRDP Iași.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad