Connect with us

Sport

Gigi Becali: “Ce, eu sunt antrenor? Întrebați-l pe el”

Published

on

FC SB nu a mai reușit să câștige pe Municipalul din Botoșani așa cum s-a întâmplat în ultimele sezoane. După remiza din această seară, Gigi Becali, patronul FC SB, a vorbit despre joc și despre schimbările din repriza secundă.

“Am avut ocazii, bară, am ratat 11 metri, îmi pare rău că n-am câștigat, pentru că Botoșaniul nu-l mai găsești ca în seara asta niciodată. Nu am niciun interes ca să vorbesc și după meci, și la interviuri, că altcineva nu vorbește dintre patroni. Eu vorbesc, m-ați sunat, v-am răspuns. Vreți să vorbim de meci sau de antrenor și de ce a spus Todoran?

Întrebați-l pe antrenor, de ce mă întrebați pe mine asta? Ce, eu sunt antrenor? Întrebați-l pe el. Voi nu vreți să vă vorbească omul, voi vreți senzații și n-am chef. Probabil s-au schimbat fundașii centrali pentru a vedea antrenorul cu ce pereche de fundași centrali să joace.

El așa convenise de la început. Eu am vorbit cu o zi-două înainte, a zis că va începe cu o pereche de fundași și apoi va decide cu cine joacă. La antrenamente nu se vede bine. O să stabilim împreună, înainte de următorul meci, cu ce cuplu de fundași va juca omul. “, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad