Connect with us

Sport

FC Botoșani și-a prezentat primele opt achiziții. Mai vin încă patru jucători FOTO

Published

on

FC Botoșani a pierdut din nou mulți jucători, unii dintre ei jucători de bază în echipa antrenată de Marius Croitoru. În locul lor au venit până acum opt jucători și vor mai veni încă patru.

Este vorba de portarul David Duțu (19 ani), fundașul stânga Andrei Dragu (21 ani), fundașul stânga Bogdan Filip (20 ani), mijlocașul Martin Remacle (23 ani), mijlocașul Petar Petkovski (24 ani) și atacanții Paul Mensah (22 ani), Kage (32 ani) și Sila (23 ani).

Marius Croitoru este mulțumit de achizițiile făcute și spune că mai așteaptă doi fotbaliști români și doi străini.

“Am fost nevoiți să aducem pentru că am pierdut 14 fotbaliști. Este foarte mult pentru o echipă de Liga 1 care a obișnuit lumea fotbalistică din România cu o clasare bună, în ultimii doi ani. Suntem nevoiți să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, la nivelul rezultatelor pe care le-am avut până acum. Vor mai veni încă doi români și doi străini pentru a completa lotul. Suntem puțin descoperiți în acest moment. Transferurile făcute pe ultima sută de metri sunt datorită situației actuale din fotbal. Toți așteaptă un salariu mai bun, o situație mai bună. De aceea ajungem să se realizeze aceste transferuri pe această sută de metri. Jucătorii vor intra în criză de timp și vor accepta să semneze cu echipele care le oferă contracte. Și noi mai suntem în căutări și mai așteptăm patru transferuri. Îmi place să lucrez cu jucători tineri, jucători care au în CV-ul lor cluburi importante, chiar dacă unii sunt pe o pantă descendentă. Îmi place să ajut acești fotbaliști să redevină ceea ce au fost. În etapa a doua sau a treia ne vom stabiliza lotul atât valoric cât și numeric”, a spus Marius Croitoru.

Singurul jucător care semnat cu FC Botoșani dar încă nu are drept de joc este Mensah. Ceilalți ar putea fi în lot pentru meciul de mâine seară, împotriva FC SB.

Andrei Dragu, fundaș stânga: “Mă bucur că am semnat cu această echipă. Vreau să le mulțumesc celor din staff și celor din conducere pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pentru primirea pe care mi-au făcut-o. Este un grup minunat, primează grupul”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad