Connect with us

Economic

Mesajul lui Cornel Șfaițer și al companiei Prodalcom după decesul omului de afaceri Nicu Catană

Published

on

Vestea morții omului de afaceri Nicu Catană a fost un șoc pentru angajații companiei Prodalcom, pentru mediul de afaceri botoșănean și pentru toți cei care l-au cunoscut.

În această după amiază, compania Prodalcom a postat un mesaj pe care îl redăm integral:

Una dintre inimile companiei a cedat în dimineața aceasta și prin urmare, acționarul Nicu Catană a murit. E genul de veste care pentru noi e aproape imposibil de acceptat.
Compania noastră era dependentă de optimismul și bucuria lui.
Ne place să credem că am fost și suntem o mare familie la Prodalcom, iar atunci când un membru atât de iubit al familiei pleacă, simți că ceva nu se potrivește în puzzle-ul de ansamblul.
Dincolo de durerea noastră, suntem recunoscători pentru munca lui și pentru că ne-a fost dat să îi fim alături, să învățăm de la el și să ne bucurăm de reușitele pe care le-am avut împreună.

Și pentru că Sfaiter Cornel a găsit o modalitate de a exprima mai bine în cuvinte ceea ce Nicu Catană a fost.. “Despre prietenul meu Nicu Catana as putea crede orice, inclusiv faptul ca acest moment este una dintre farsele lui…Dar faptul ca a murit, îmi este imposibil sa-l cred! Nicu este ( nu pot scrie a fost ) întruchiparea bucuriei de a trai, a jovialității, a prieteniei fără limite, a unui fel anume a de a face haz de necaz chiar si atunci când aparent nu mai exista ieșire dintr-o situație fără ieșire … Nicu putea sa ti spună bancuri 2 zile fara sa se repete… Dar Nicu nu a însemnat doar asta… Ca vechi prieten al lui Nicu Catana ( Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest privilegiu ) pot spune ca in spatele poveștii de succes PRODALCOM sta, alături de munca lui Cornel Șfaiter, munca si gândirea lui Nicu Catana.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad