Connect with us

Politica

Marius Budăi: “Raluca Turcan spune lucruri trăsnite! Bine, nu ar fi prima oară!”

Published

on

Ministrul Muncii vrea să pună la plată bonele precum și pe cei care muncesc cu ziua în agricultură numai că măsura este cam greu de realizat. Deputatul PSD Marius Budăi, fost ministru al Muncii, o ironizează pe Raluca Turcan.

“Mintea odihnită naște idei crețe! Așa și cu Raluca Turcan! I s-a năzărit ideea ca românii să își plătească bonele, instalatorii, menajerele cu tichete valorice! Dar nu oricum, ci cu maximă birocrație! Angajatorii ar trebui să stea la coadă la ANOFM pentru a cumpăra bonurile, care nu vor putea fi folosite de angajat direct în magazine, ci acesta va trebui să meargă și el la ANOFM, să stea și el la coadă ca să le schimbe în bani! Așa visează Raluca Turcan să fiscalizeze veniturile bonelor, instalatorilor, grădinarilor!

Și mai interesant devine cum va reuși Inspecția Muncii să verifice dacă bonele sunt plătite cu bonuri sau nu! Adică veți vedea inspectorii de muncă pitulați prin parcuri, după tufe, urmărind bonele și copiii!?

Atât poate Raluca Turcan!

În realitate, statul va cheltui mai mulți bani pentru a tipări tichetele pe care nimeni nu le va cumpăra! De fapt, aceasta pare și afacerea dinainte gândită de niște băieți deștepți!”, a spus Marius Budăi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad