Connect with us

Administratie

Contract semnat pentru modernizarea și extinderea iluminatului public în Botoșani: “Schimbăm 2000 de corpuri de iluminat”

Published

on

Primăria municipiului Botoșani va investi în modernizarea și extinderea iluminatului public. Proiectul se va derula pe o perioadă de cinci ani iar primarul Cosmin Andrei spune că investiția se va amortiza repede deoarece noul sistem de iluminat are un consum scăzut de energie electrică.

Contractul pentru delegarea gestiunii serviciului public de iluminat în municipiul Botoșani a fost deja semnat și urmează organizarea unei licitații pentru desemnarea firmei care va executa lucrările.

“Intenționăm să schimbăm în următorii ani 2000 de corpuri de iluminat care vor fi cu led. Plata acestor corpuri va fi făcută din economia pe care o obținem de la energia electrică. Aceste corpuri consumă foarte puțin. În caietul de sarcini pentru contractarea acestui serviciu am trecut obligații pentru telegestiune și pentru dimming. De asemenea, pentru suprailuminarea trecerilor de pietoni. Am pus extinderea rețelei de iluminat pe o lungime de 4,3 kilometri și cinci străzi care în acest moment nu beneficiază de iluminat public. Aleea Nicolae Pisoski, Vâlcelei, Anastasie Bașotă, strada Mihai Eminescu și strada Uzinei. Va fi făcută o licitație cu termen de implementare de cinci ani”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad