Connect with us

Administratie

19-22 august: Family Fest la Cornișa VIDEO

Published

on

După aproximativ doi ani, în parcul de agrement Cornișa se organizează din nou festival. Primarul Cosmin Andrei a anunțat că în perioada 19-22 august va fi organizat Family Fest.

Evenimentul va fi organizat de Spring Music în parteneriat cu Primăria Botoșani iar potrivit primarului Cosmin Andrei nu vor fi cheltuiți bani din bugetul local. Primăria va pune la dispoziție terenul și va asigura utilitățile iar firma Spring Music se va ocupa de organizarea evenimentului.

“Am primit o ofertă pentru organizarea unui festival la Botoșani, festival care poate fi făcut fără niciun ban de la bugetul local. Este o ofertă de la Spring Muzic, cu ajutorul domnului Liviu Sorinel, impresar artistic la Filarmonica Botoșani. Vă pot spune câteva nume de artiști. În prima zi va fi o campanie stop bullying, cu trupe și artiști locali. Ianis Pavel, Kryptonite Sparks, Mirel Manea, Paula Selling, Los Anonimos, N&D, Lora, Arsenium, Connect-r. În închidere vom avea un foc de artificii”, a spus primarul Cosmin Andrei.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad