Connect with us

Evenimente

Focuri de armă în municipiul Botoșani. Mobilizare de forțe pentru prinderea a doi tineri FOTO&VIDEO

Published

on

Doi tineri de 17, respectiv 22 de ani, din județul Mehedinți, căutați pentru comiterea unor infracțiuni, au fost interceptați pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, însă la vederea organelor de poliție s-au sustras și au părăsit zona cu un autoturism. Pentru a-şi asigura scăparea, conducătorul vehiculului a acroşat inclusiv o autospecială de poliţie.

Polițiștii botoșăneni au procedat la urmărirea autoturismului și întrucât conducătorul auto și-a continuat deplasarea, deși a fost somat să oprească, au fost executate focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția pneurilor.

Ulterior, la nivelul IPJ Botoșani au fost declanșate operațiuni complexe în vederea depistării autoturismului și blocării acestuia în trafic, mai multe echipaje de poliție pornind în urmărirea sa.
Vehiculul respectiv și-a continuat deplasarea până în județul Suceava, unde a fost reperat de un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava, pe un drum comunal din localitatea Prelipca.

În scurt timp, în urma activităților specifice efectuate de polițiștii botoșăneni, în cooperare cu cei din cadrul IPJ Suceava, s-a reușit depistarea celor doi tineri, care, în continuare, au abandonat autoturismul în extravilanul localității Verești și au încercat să fugă.

Cei doi au fost somați să se oprească și întrucât nu s-au supus, poliţiştii au făcut uz de armamentul din dotare, efectuând focuri de avertisment în plan vertical, ulterior fiind imobilizați de forțele de ordine.

Aceștia au fost conduși la sediul I.P.J. Botoșani în vederea continuării cercetărilor, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad