Connect with us

Sport

Scandal cât casa de la împățirea banilor către cluburile sportive

Published

on

O comisie formată din consilieri locali și reprezentanți ai Primăriei Botoșani a decis ca toți banii alocați pentru sport în 2021, să ajungă în conturile HCM Botoșani. Decizia a stârnit nemulțumirea repreze conducătorilor clubului FC Botoșani.

Primăria Botoșani a alocat anul acesta un milion de lei pentru susținerea cluburilor sportive din municipiu. Au depus proiecte: FC Botoșani, HC Magnum Botoșani, Club Sportiv Basseball „Thunderwolves”, Asociația Sportivă Botoșani Autoracing Club, Asociația Județeană de Atletism, Club Sportiv Dante Botoșani, Club Sportiv Dante Botoșani și Asociația Sportivă Ecologistul Botoșani.

După ce a evaluat proiectele depuse, cosmisia formată din consilieri locali și reprezentanți ai Primăriei Botoșani a decis ca toți banii să fie alocați echipei de handbal care în acest sezon a retrogradat din primul eșalon.

Iftime: Mutăm echipa în altă parte

După ce a aflat că FC Botoșani nu va primi niciun leu de la primărie, Valeriu Iftime a spus că se gândește să mute echipa într-un alt oraș.

„Dacă lucrurile merg așa în continuare și cei de la Primărie își bat în continuare joc de noi, mutăm echipa în altă parte. Dacă bătaia de joc continuă, nu putem fi indiferenți. E o răutate făcută de cei de la Primărie. E o chestiune penală. Nu poți face orice, nu poți face ce vrei tu cu banii comunității, nu poți da oricui vrei tu un milion de lei. Dacă depunem contestație și nu se schimbă nimic, e un comportament ilogic, nu numai față de FC Botoșani, ci față de sportul local. Nu există niciun clasament în care handbalul să fie în fața fotbalului. Nu numai clasament, dar niciun criteriu de performanță! Eu unul am rămas consternat…”, a declarat Valeriu Iftime pentru Monitorul de Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad