Connect with us

Politica

Roxana Țurcanu: Dați-vă jos haina electorală, dați-vă jos și ochelarii de cal și reveniți cu picioarele pe pământ

Published

on

COMUNICAT. Să-i spună cineva domnului Cîțu că, dacă o să coboare din biroul de premier mai departe de sediile de partid unde își face campanie, o să-l pocnească peste ochi șomajul și sărăcia din România reală.
Șomajul din acele județe dezechilibrate prin distribuția golănească a investițiilor de la centru (datele sunt publice), unde românii și-au pierdut locurile de muncă în pandemie, abia mai au cu ce să-și întrețină familiile și nu mai fac față scumpirilor.
Sărăcia din acele județe unde mii de copii se culcă flămânzi (date World Vision România 2020) și nu știu ce e aia vacanță școlară, fiindcă părinții n-au bani să-i trimită la școală.
Domnule Cîțu, degeaba anunțați triumfal că duduie economia, dacă nu vedeți prăpastia dintre săraci şi bogaţi, prăpastia care îngroapă țara!
Dați-vă jos haina electorală, dați-vă jos și ochelarii de cal și reveniți cu picioarele pe pământ, în România noastră cea de toate zilele! Acolo unde prețurile (la combustibil, alimente, medicamente, materiale de construcții, imobiliare) o iau razna și românii sunt tot mai săraci, acolo unde alocațiile și pensiile sunt înghețate, iar datoria externă explodează!
Da, există un sigur loc unde finanțele duduie: pușculițele de partid ale Coaliției. Pentru ele, Mercur nu e niciodată retrograd…

Roaxana Florentina Turcanu , presedinte ALDE Botosani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad