Connect with us

Cultura

Festivalul de folk de la Ipotești a ajuns la ediția a XII-a

Published

on

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu organizează, în parteneriat  cu Fundația Județeană pentru Tineret Botoşani, în data de 14 august 2021, ediția a XII-a a Festivalului Naţional de Muzică Folk pentru Copii şi Tineret  Seri melancolice eminesciene, categoria „concurs individual”.

Având drept scop sporirea numărului de activităţi destinate promovării operei eminesciene, inclusiv prin acțiuni bazate pe interdisciplinaritate, Festivalul promovează creația lirică eminesciană  prin folosirea  versurilor eminesciene drept text pentru melodiile prezentate în concurs şi spectacol. În subsidiar, Festivalul urmărește  promovarea tinerilor/elevilor cu aptitudini în domeniul cultural-artistic şi a creaţiilor acestora, având ca specific muzica folk; atragerea unui număr cât mai mare de elevi şi tineri către acest gen muzical; promovarea  imaginii Memorialului Ipoteşti.

Festivalul va avea loc în două etape: I etapă – de concurs – online; II etapă – de premiere – cu prezență la Ipotești.

Înscrierile pentru Festival, doar la secțiunea INDIVIDUAL, se fac până în data de  10  iulie 2021,  pe bază de fişă de înscriere ce poate fi descărcată de pe site-ul: www.eminescuipotesti.ro. Fişele de înscriere vor fi expediate pe adresa: Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, 717253,  jud. Botoşani sau pe adresa de e-mail: folkipotesti@gmail.com.

Regulamentul  Festivalului poate fi consultat la  adresa:  www.eminescuipotesti.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad