Connect with us

Administratie

Botoșăneni cu garaj și loc de parcare concesionat

Published

on

Unii botoșăneni au în același timp atât garaj cât și loc de parcare concesionat iar alții își parchează mașina pe unde apucă.

Potrivit primarului Cosmin Andrei, proprietarii de garaje și-au concesionat locurile de parcare în urmă cu mai mulți ani când cererea nu era foarte mare. Și-au plătit an de an taxa pentru concesiune și au beneficiat în continuare de acel loc. Unii dintre aceștia își parchează mașina pe locul concesionat iar garajul s-a transformat în depozit.

“În spatele farmaciei Anca de pe Calea Națională reabilităm toată zona și amenajăm locuri de parcare. Și acolo este o baterie de garaje care ar merita desființată. Voi analiza acest lucru. Am văzut un anunț pe un garaj: vând apartament + garaj + beci. Cu siguranță nu a fost autorizat. În acea zonă poate fi amenajată o parcare foarte frumoasă. Sunt cetățeni care au garaj, în fața garajului nu poți parca iar mașina este parcată în altă parte. Sunt persoane care au atât garaj cât și loc de parcare concesionat. Locurile au fost atribuite pe principiul primul venit, primul servit. Astfel au primit și cei care aveau garaje. Între timp, am modificat regulamentul”, a spus Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad