Connect with us

Politica

După ce a scăpat de demitere, Cîțu vine în campanie electorală în Botoșani

Published

on

Florin Cîțu a scăpat ieri de demitere și rămâne prim-ministru al României. De acum, el este preocupat de alegerile interne din cadrul Partidului Național Liberal unde candidează pentru funcția de președinte.

Vineri, cu o zi înaintea alegerilor din cadrul Filialei Județene PNL, Florin Cîțu va fi prezent la Botoșani. Va avea o întâlnire cu prefectul Dan Nechifor, candidat la funcția de președinte PNL Botoșani, după care se va întâlni cu primarii din județ.

“Pentru vineri, 2 iulie, a fost anunțată vizita în județul Botoșani a premierului Florin-Vasile Cîțu. Acesta va participa la o întâlnire cu primarii din județ, eveniment programat pentru ora 11.00 în Sala Iorga a Instituției Prefectului. Anunțăm cât mai prompt alte detalii ale vizitei, odată cu orice modificare intervenită”, este mesajul transmis de reprezentanții Prefecturii.

Organizația Județeană PNL Botoșani este împărțită în două tabere. Șoptică, Iliuță și o parte dintre primari îl susțin pe Ludovic Orban iar Dan Nechifor, Achiței, Flutur și ceilalți primari sunt în tabăra lui Cîțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad