Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: “La PNL trebuie un șoc, ceva trebuie să se întâmple”

Published

on

Liberalii botoșăneni își vor alege mâine și sâmbătă conducerile organizațiilor municipale și județene. Pentru cele două funcții de președinte sunt numai puțin de opt candidați dar unii dintre ei se vor retrage în ziua votului.

Fostul primar Cătălin Flutur a refuzat să candideze pentru funcția de președinte și susține că trebuie un șoc în PNL Botoșani.

“Dacă o să mergem așa, o să fie mai rău ca data trecută. Ne mănâncă stânga cu fulgi cu tot. La partidul ăsta trebuie un șoc, ceva trebuie să se întâmple. Să vină cineva care să îmbine cele două tabere, fostul PNL și fostul PDL. Eu am speranțe că partidul va ieși mai unit. O să-I ajut foarte mult pe cei care vor conduce partidul. Îmi pun toată experiența mea în joc. (…) Am spus: dacă am pierdut, nu mai candidez. Este corect. Așa se întâmplă peste tot, în toată lumea normal. Hai să-I lăsăm pe alții. Avem oameni care nu au fost în PNL sau PDL și care pot să vină acum și să conducă organizația. Voi sprijini o echipă la municipiu și o echipă la județ. Îmi doresc să vină o persoană care nu a pierdut și care să aibă puterea de a organiza partidul mai bine”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad