Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Ar trebui să fim abonați la play-off”

Published

on

După doi ani în care FC Botoșani s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, patronul Valeriu Iftime consideră că echipa antrenată de Marius Croitoru ar trebui să fie an de an în primele șase echipe ale fotbalului românesc.

Iftime se așteaptă la un campionat mai dificil decât până acum deoarece au promovat FCU Craiova și Rapid, două echipe care au mulți suporteri și care nu vor fi victime sigure.

“Toți ne gândim doar la play-off, să facem mai mult, mai bine. A apărut Rapid, a apărut a doua echipă în Craiova. Există un pic de ambiție mai mare, cel puțin la nivel declarativ. Eu cred că Botoșaniul este o echipă care s-a stabilizat. Teoretic ar trebui să fim abonați la play-off. Practic, trebuie să joci fotbal serios. Să vedem ce se mai întâmplă cu ultimele transferuri, cum stă echipa noastră și ce se întâmplă în campionat”, a spus Valeriu Iftime.

Pap sau Hankic?

FC Botoșani s-ar putea despărți de unul dintre portari. Pap și-a exprimat intenția de a pleca dar nici Hankic nu pre își mai dorește să rămână, mai ales că nu a avut o relație foarte bună cu antrenorul Marius Croitoru.

“Holzmann a  plecat. Hankic rămâne. Am avut o discuție cu Pap care ar vrea să plece. Dacă pleca Pap, nu mai pleca Hankic. Dacă vor să rămână  ambii, e foarte bine. Fiind de același nivel, ei fug unul de altul. Nimeni nu știe dacă joacă Hankic sau Pap. Dacă unul ar pleca, celălalt ar fi fericit. Cel care rămâne, mai semnează pe un an”, a mai spus Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad