Connect with us

Sport

Iftime: “În ofensivă vin mai mulți. Avem un tun de tun”

Published

on

Până la plecarea în cantonamentul din Austria, oficialii FC Botoșani vor mai aduce câțiva jucători cu care sunt deja în negocieri. Patronul Valeriu Iftime spune că toți sunt jucători de profil ofensiv. 

În momentul de față, Marius Croitoru nu are prea multe soluții pentru atac. În plus, plecarea lui Rodriguez la CFR Cluj îl determină să ia în calcul inclusive schimbarea sistemului de joc. Patronul Valeriu Iftime promite că va aduce jucători de calitate, până la startul cantonamentului din Austria.

“În ofensivă vin mai mulți. Sunt trimise ofertele. Avem un tun de tun. Să vedem. Vine de peste ocean și să nu-l ia vântul. Am dat nota că știm să aducem fotbaliști și vin imediat cu alte oferte. Nici impresarii nu sunt cele mai curate caractere, ei vor să câștige”, a spus Valeriu Iftime.

În schimb, patronul FC Botoșani susține că în apărare nu vor fi probleme deoarece sunt mai mulți jucători care pot evolua în orice moment.

“În defensivă, să vedem ce facem cu Andrei Chindriș, eu îi respect  dorința de a pleca. În apărare nu cred că mai vin. Îi avem pe Braun, Șeroni, Meleke, Racovițan, Țigănașu”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad