Connect with us

Politica

Cristian Achiței: “Pe 3 iulie voi fi noul președinte al PNL Botoșani”

Published

on

Senatorul Cristian Achiței este convins că va câștiga alegerile pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Botoșani, alegeri programate pe data de 3 iulie. La aceste alegeri vor vota aproximativ 430 de membri PNL din județul Botoșani.

Achiței îl acuză pe deputatul Costel Șoptică, actualul președinte PNL Botoșani, că a pierdut tot ceea ce se putea pierde în ultimii doi ani și că ultimele rezultate au fost dezastruoase.

“Nu suntem în situația în care actuala conducere a organizației PNL Botoșani să se poată lăuda cu vreun rezultat senzațional. S-au pierdut toate alegerile. Europarlamentare, alegerile prezidențiale-turul 1… După turul 1, Botoșani era singurul județ roșu din toată Moldova și ne luau în râs oamenii pe la București. Conducerea națională a PNL ar fi trebuit să facă o analiză extrem de serioasă în ceea ce privește activitatea politică a PNL Botoșani. Nu s-a luat nicio măsură, s-a continuat în aceeași manieră și am ajuns la dezastrul de la alegerile locale. S-a pierdut Primăria Botoșani, s-a pierdut Consiliul Județean la o diferență de 15.000 de voturi. Totul a continuat cu rezultatele dezastruoase de la alegerile parlamentare când filiala PNL Botoșani a ieșit pe locul 42 în țară. Este un moment extrem de important pentru o schimbare la conducerea PNL Botoșani și cred că pe 3 iulie vom avea această schimbare și voi fi noul președinte al PNL Botoșani”, a spus Achiței.

“Sper că PNL Botoșani nu s-a transformat într-o chestiune de tip masochist. Am luat bătaie dar e bine. Chiar cred că putem ieși din această paradigmă a înfrângerilor pe linie și să revenim la o mentalitate de învingător. E bine ca atunci când pierzi, să faci un pas în lateral. De obicei așa se face. Așa fac marii politicieni și oamenii care au onoare. Cum face Cătălin Flutur. A spus că odată ce a pierdut, nu mai candidează la președinția organizației. Tot respectul pentru astfel de oameni politici”, a mai afirmat senatorul liberal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad