Connect with us

Sport

FC Botoșani a remizat în primul amical jucat împotriva moldovenilor de la FC Sf.  Gheorghe FOTO

Published

on

FC Botoșani a jucat astăzi, de la ora 12.00, primul meci amical după reluarea pregătirii. Adversari au fost moldovenii de la FC Sf. Gheorghe, echipă care va juca în cupele europene.

Marius Croitoru început meciul cu jucătorii pe care s-a bazat în sezonul trecut. În prima repriză au jucat: Pap – Patache, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – Florescu, E. Papa, D. Croitoru – Fili, Camara, Tîrcoveanu. În partea secundă, Marius Croitoru i-a trimis pe teren pe jucătorii noi și pe tinerii aflați în pregătire. Au jucat: Pap (Contra) – Moescu, Malcom, Plămadă, Dragu – Târșa, Remacle, Petco – Tîrcoveanu, Chică-Roșă, Caia.

Partida s-a închiat la egalitate, scor 0-0. Moldovenii au marcat un gol în partea secundă dar a fost anulat pentru ofsaid. Dintre jucătorii veniți recent la echipă, doar fundașul stânga Andrei Dragu a ieșit în evidență. Fostul jucător de la Viitorul Tg. Jiu are o tehnică bună, viteză și poate fi o soluție atât în defensivă cât și pe faza ofensivă. În schimb, francezul Malcolm, belgianul Remacle și macedonianul Petkovski nu au arătat prea multe și nu par a fi soluții pentru înlocuirea jucătorilor plecați.

Deși era la stadion, Andrei Chindriș nu a jucat niciun minut în acest meci. În plus, Marius Croitoru nu i-a avut pe Ongenda, Meleke, Braun, Al Mawas și Mihai Roman.

Următorul meci amical este programat sâmbăta viitoare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad