Connect with us

Politica

Raluca de la Muncă încurcă cifrele precum județele

Published

on

Nu este săptămână în care Raluca Turcan să nu o comită. A uitat câți ani are, a încurcat județele, a dat tot felul de declarații aberante. Mai nou, ministrul Muncii nu știe nici măcar câți bani ar trebui pentru majorarea alocațiilor.

Inițial, Turcan a spus că este necesară suma de 2 miliarde de lei. Între timp, s-a răzgândit și ne spune că ar trebui vreo 680 de milioane.

Deputatul Marius Budăi, fost ministrul al Muncii acuză actualul guvern PNL-USR-UDMR că fură din banii copiilor și susține că majorarea alocațiilor se putea aplica fără probleme.

“Ministrul Raluca Turcan s-a încurcat, iar, în cifre! Și anume, a declarat că i-ar mai trebui 2 miliarde de lei pentru mărirea alocațiilor copiilor prevăzută de lege pentru 1 iulie!

Ei bine, a mințit din nou: necesarul este de 683,64 milioane de lei! Adică de trei ori mai puțin decât susține Raluca Turcan!

Cum era?! Guvernule PNL-USR-UDMR, nici nu știi cât de mic începi să fii, că furi bani de la copii!”, a precizat Marius Budăi într-o postare pe facebook.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad