Connect with us

Sport

FC Botoșani joacă sâmbătă primul meci amical

Published

on

Sâmbătă, începând cu ora 12.00, FC Botoșani va juca primul meci amical din perioada de pregătire, împotriva echipei FC Sf. Gheorghe din Rep. Moldova. Oficialii clubului urmează să stabilească dacă meciul se va juca pe Municipal sau pe terenul Mecanex.

Marius Croitoru a stabilit programul de pregătire și spune că vor fi două meciuri amicale în Botoșani, în care va testa mai mulți jucători, plus trei-patru meciuri în cantonamentul din Austria.

“Primul meci amical este sâmbătă, cu o echipă din Republica Moldova, o echipă de cupele europene. Este un test util pentru noi. Vedem și noi unde ne aflăm, chiar dacă din punct de vedere fizic nu suntem la un nivel înalt. Vreau să văd mai mulți jucători care sunt în teste. Băieții fac vizita medicală la Iași, sâmbătă avem meci, duminică au liber, de luni până vineri vom avea câte două antrenamente în fiecare zi. Sâmbătă mai jucăm un meci, duminică liber, luni la antrenament și marți plecăm în Austria unde vom avea zece zile de pregătire cu trei-patru meciuri. Jucăm cu echipe din Austria, Belgia și Rusia. Mi-am dorit adversari cât mai puternici”, a spus Marius Croitoru care vrea să definitiveze lotul până la plecarea în cantonamentul din Austria.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad