Connect with us

Sanatate

WorkTape a adus în Botoșani două aparate foarte eficiente în recuperarea medicală

Published

on

Centrul WorkTape Botoșani continuă investițiile în aparatură pentru recuperare medicală. În cursul zilei de astăzi, a fost amenajată o sală de electroterapie și  o cușcă Rocher, valoarea investiției fiind de peste 14.000 de euro.

“Așa cum am promis, am îmbunătățit sala de kinetoterapie cu o cușcă Rocher și sala de electroterapie cu Ionoson-do-evident (combină cu 2 canale curenți, un canal ultrasunet și un canal Deep Oscillation)”, este mesajul postat de Mihai Venedict, managerul centrului WorkTape.

DEEP OSCILLATION este o metodă de tratament unică şi brevetată. Ajută la reducerea durerii, este anti-inflamator și eficient în reabsorbția edemelor, stimulează vindecarea rănilor, îmbunătățește troficitatea, reduce eritemul (roșeața), are efect de detoxificare și îmbunătăţeşte calitatea țesuturilor

Cușca Rocher ajută la mobilizarea coloanei vertebrale și a articulațiilor, prin intermediul unui sistem de scripeți și chingi ce permit suspendarea părților afectate ale corpului și executarea de mișcări în toate cele trei planuri, întâmpinând rezistențe diferite din direcții diferite. Cușca Rocher este folosita pentru recuperare în cazul afecțiunilor neurologice și posttraumatice.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad