Connect with us

Politica

Orban: “Eu nu număr filialele. La congres vor participa 5000 de delegați”. VEZI ce spune despre Raluca Turcan

Published

on

Ludovic Orban vrea un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal și a început discuțiile cu filialele care îl susțin. Astăzi a venit la Botoșani pentru a se întâlni cu Șoptică&Co care și-au anunțat susținerea pentru actualul președinte PNL.

“Eu nu număr filialele. Eu vorbesc cu fiecare membru al Partidului Național Liberal. Există o procedură statutară dar noi suntem în faza în care avem adunări generale în fiecare organizație locală, avem conferințele județene și după începe poziționarea filialelor. E importantă orientarea unui anumit lider de filială dar la congresul Partidului Național Liberal vor participa 5000 de delegați”, a declarat Orban.

Întrebat despre faptul că Raluca Turcan și-a anunțat susținerea pentru Florin Cîțu, Orban a spus: “E un delegat la congres”.

“Raluca Turcan a fost susținută de mine pentru funcția de prim-vicepreședinte la congresul din 2017. Ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaților, vicepremier în cabinetul pe care l-am condus eu și am susținut-o și pentru funcția de ministru al Muncii la constituirea guvernului. Este dreptul oricărui membru PNL să aibă o opțiune. Nu am obiceiul să regret ci am obiceiul să fac analize. Important este să știi ce trebuie să faci pe viitor”, a adăugat președintele PNL.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad