Connect with us

Politica

Orban: “Am fost părăsit de Rareș Bogdan, de Raluca Turcan. PNL are nevoie de caractere”

Published

on

Ludovic Orban a avut o întâlnire cu peste 100 de liberali botoșăneni la un restaurant din municipiu. A avut un discurs în care a încercat să se victimizeze spunând a fost abandonat de unii liberali care între timp a trecut în tabăra lui Cîțu.

Orban a spus că PNL a pierdut alegerile parlamentare din cauza pandemiei și a faptului că nu i-a putut schimba pe pesediști din funcții. Apoi, a făcut referire la liberalii care au trecut în tabăra lui Cîțu.

“Dintre cei care sunt acolo în poză, eu m-am purtat cu ei nu doar corect, ci chiar am investit în ei. Unde s-a mai văzut ca secretarul general, care este propus de președintele partidului, să se întoarcă împotriva președintelui partidului dar să se agațe și să stea secretar general al partidului. Nu există așa ceva în niciun partid politic. Cu toate astea am acceptat. Oamenii au drept la o opțiune, au drept și la uitare. Dar voi ca membri ai Partidului Național Liberal trebuie să judecați. Eu nu-mi permit să judec. Dar voi judecați. Partidul Național Liberal are nevoie de caractere. Are nevoie de oameni puternici. Are nevoie de democrație și de lider care respectă democrația. Nu are nevoie de oameni care conduc organizații și care astăzi votează susținerea unui candidat și mâine se duc la poză cu un alt candidat. (…) Viitorul Partidului Național Liberal nu trebuie decis de alții. Trebuie decis de baza partidului. La acest congres, destinul partidului stă în mâna dumneavoastră. Gândiți cu mintea și cu inima și luați decizia cea mai bună”, a spus Orban.

“Deși am fost părăsit în timpul negocierilor de echipa de negociere a Partidului Național Liberal, trebuie să știți lucrul ăsta. Președintele Partidului Național Liberal a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea guvernului. Părăsit de Rareș Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău. Nu numai că m-au părăsit dar au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui birou politic național”, a adăugat președintele PNL.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad