Connect with us

Politica

Flutur are susținere pentru o nouă candidatură la Primăria Botoșani: “Nu are cine să-l depășească”

Published

on

Chiar dacă a pierdut alegerile din septembrie 2020, Cătălin Flutur are în continuare susținători și nu este exclusă o nouă candidatură la Primăria Botoșani.

Printre cei care și-au exprimat public susținerea pentru Cătălin Flutur, se numără și Florin Țurcanu, fostul președinte al PNL Botoșani, în prezent vicepreședinte ALDE Botoșani. El consideră că Flutur este singurul liberal care îl poate învinge pe actualul primar al municipiului Botoșani.

“Pregătesc niște mânji tineri care nu o să ia nici cât o să ia candidatul meu, pe care o să-l pun. Îl respect mult pe Cătălin Flutur, știu părțile lui bune și cele mai puțin bune. Oricând aș merge în spatele lui la o candidatură la primărie. Eu aș mai miza o dată pe el pentru că politicienii ăștia foarte tineri nu vor face minuni. El a fost un politician care mereu a avut un electorat. Tot timpul a luat 2000, 3000, 5000 de voturi peste partid. Un om politic care ia peste partid, nu e de aruncat la coș. Dacă PNL-ul nu mai mizează pe Cătălin Flutur, oricând l-aș susține. Necondiționat. Dacă vrea să candideze independent, îl susțin. Am un respect față de el. Primarul în funcție are prima șansă iar următorul este Cătălin Flutur, indiferent dacă este independent, susținut de ALDE sau de PNL. Nu are cine să-l depășească. Nu a apărut niciun Făt-Frumos”, a spus Țurcanu.

Cătălin Flutur nu a avut susținerea tuturor liberalilor din municipiul Botoșani. Chiar el a recunoscut că în PNL Botoșani sunt două tabere și că o parte dintre liberali nu l-au votat pentru un nou mandat de primar.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad