Connect with us

National

Percheziţii făcute de procurorii DNA la Primăria municipiului Iași

Published

on

În aceste momente, procurorii DNA efectuează mai multe percheziţii la sediul Primăriei Iași. Conform surselor BZI.RO se pare că vizat în ancheta celor de la DNA este schimbul unor terenuri de pe strada Eternitate.

Într-un comunicat oficial, procurorii DNA au confirmat suspiciunile unei percheziții la sediul Primăriei Iași dar și percheziții în mai multe locații de pe raza municipiului. De altfel, procurorii au menționat faptul că există suspiciuni rezonabile referitoare la fapte de corupție.

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în cursul anului 2019.
În cursul zilei de 10 iunie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate pe raza județului Iași, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. se arată în comunicatul oficial al DNA

Citeste mai mult pe BZI.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad