Connect with us

Sport

Croitoru renunță la Chindriș ca să-i facă loc în echipă lui Șeroni  

Published

on

Andrei Chindriș are șanse mici de a rămâne la FC Botoșani. Antrenorul Marius Croitoru și patronul Valeriu Iftime nu îl mai vor la echipă și l-au anunțat că poate pleca în această vară.

Valeriu Iftime a declarat că Andrei Chindriș nu mai intră în planurile lui Marius Croitoru deoarece nu mai este jucător U21 și că poate pleca în această vară, chiar dacă mai are un an de contract cu FC Botoșani.

Interesant este că Andrei Chindriș (22 ani) nu mai are loc în lotul lui Marius Croitoru dar în schimb este păstrat Alin Șeroni, un fundaș de 34 de ani, adus de antrenorul botoșănean din liga secundă.

„Acum a apărut o problemă cu Chindriş la noi la Botoşani, iar eu am o relaţie foarte sinceră cu acest jucător. El a trecut de vârsta Under 21, iar Croitoru mi-a spus că trebuie să găsim acum un alt fundaş U21, deoarece tot pe poziţia aia vrem să jucăm în sezonul viitor cu astfel de jucător pentru regula respectivă.

Iar acest jucător va juca alături de Meleke sau Şeroni. Marius Croitoru este cel care va decide. Am discutat cu Chindriş şi i-am zis că îl voi lăsa să plece. El mi-a spus că are o ofertă şi o să mi-o prezinte în cel mai scurt timp”, a spus Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad