Connect with us

Politica

Raluca Turcan: “PNL a pierdut alegerile parlamentare. Nu putem să contestăm”

Published

on

Liberalii se pregătesc să-și aleagă noul președinte iar bătălia se dă între Ludovic Orban și Florin Cîțu. Mai mulți liberali cu notorietate și-au anunțat deja susținerea pentru actualul premier, printre ei numărându-se și Raluca Turcan, ministrul Muncii.

Turcan consideră că trebuie un nou președinte deoarece Ludovic Orban a pierdut alegerile parlamentare de la finalul anului trecut.

“Argumentele sunt multiple. Așteptările față de PNL, să furnizeze reforme în serviciile publice capitale sunt uriașe. Din fericire, în premierul Florin Cîțu am găsit un partener pentru a demara aceste reforme. Niciodată nu s-au mai pornit atâtea reforme. Pentru că am început să facem acest parteneriat cu premierul Cîțu, îl susțin în continuare pentru a fi și lider politic. Din nefericire, PNL a pierdut alegerile parlamentare. E un fapt pe care nu putem să-l contestăm. Eu vă spun și din calitate de președinte de organizație. De fiecare dată când intru în niște alegeri, dacă le pierd, mă gândesc la responsabilitatea pe care o am și fac o analiză temeinică. PNL-ul a trecut România cu bine printr-o criză  economică și sanitară. PNL-ul a câștigat trei runde de alegeri. Ludovic Orban este un președinte bun de partid, echilibrat și a fost un premier performant. Cu toate acestea, oamenii nu au votat Partidul Național Liberal într-un moment cheie. Întrebarea este: de ce? Corectăm sau nu? Avem această datorie să încercăm să readucem mai multă încredere a oamenilor față de Partidul Național Liberal”, a spus Raluca Turcan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad