Connect with us

Evenimente

Botoșănean transportat la spital după ce a fost bătut de doi indivizi, în fața bisericii Sf. Ilie

Published

on

Un echipaj de jandarmi a intervenit seara trecută pe strada Calea Națională din municipiul Botoșani, în urma unui apel 112 prin care se sesiza producerea unei altercații în fața bisericii Sfântul Ilie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că, în jurul orelor 22.00, doi bărbați au lovit cu pumnii și picioarele o persoană până când aceasta a căzut pe trotuar, în  stare de inconștiență, după care au fugit.

Jandarmii au procedat la verificarea zonei, iar după puțin timp s-au întâlnit cu un polițist aflat în timpul liber, care l-a reținut pe unul dintre agresori, în vârstă de 24 de ani și l-a predat jandarmilor,  acesta refuzând să dezvăluie identitatea celei de-a doua persoane implicate în agresiune.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță, fiind transportat la U.P.U. în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Agresorului i-au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire și alte violențe”, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea continuării cercetărilor și tragerii la răspundere a tuturor făptuitorilor.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad