Connect with us

Politica

Șoptică mai vrea un mandat la conducerea PNL Botoșani: “Am anunțat candidatura”

Published

on

Deputatul Costel Șoptică, președintele Fililalei PNL Botoșani, i-a chemat astăzi pe toți primarii liberali din județ ca să-i anunțe că mai vrea încă un mandat de președinte.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei la TeleM, Șoptică a spus că mâine va fi stabilit calendarul alegerilor și estimează că viitorul președinte va fi ales la sfârșitul lunii iulie.

“Am anunțat în fața primarilor PNL că voi candida pentru președinția filialei. Mâine avem un birou politic județean în urma căruia vom stabili graficul și date exacte, până când se depun candidaturile. Termenul limită la care trebuie să încheiem acest proces este 10 august. Este termenul liber pentru toate filialele județene. Maxim în ultima săptămână din iulie vrem să termină cu alegerile în Filiala Botoșani”, a spus Costel Șoptică.

Liderul PNL Botoșani a evitat să spună de ce își dorește încă un mandat, el precizând că “tine de strategia” de campanie. Costel Șoptică a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, la o diferență de aproape 15.000 de voturi, fiind învins de Doina Federovici, președintele PSD Botoșani. La finalul anului trecut, la alegerile parlamentare, PNL Botoșani a fost pe ultimul loc într-un clasament al filialelor liberale, Costel Șoptică fiind cel care a condus campania electorală și care a fost cap de listă la Camera Deputaților.

Până în momentul de față, Costel Șoptică este singurul liberal care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al PNL Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad