Connect with us

Sport

Becali îl vrea pe Șeroni la FC SB: “L-am contactat azi. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu”

Published

on

Alin Șeroni, fundașul central adus de Croitoru de la UTA, este dorit de Gigi Becali la FC SB. La 34 de ani, Șeroni poate ajunge la FC SB și are șansa de a juca în Conference League.

Becali a anunțat astăzi că îl vrea și pe Alin Șeroni, dar numai dacă acesta va veni liber de contract.

„V-am spus până acum că vreau doi fundași centrali. Alexandru Crețu este unul, pe celălalt l-am contactat astăzi. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu. L-am contactat azi pe Șeroni. Dacă îl lasă liber, că mai are un an de contract cu Iftime, îl iau. De ce? Becali vrea un lucru: să nu mai dea nimeni gol cu capul la mine.

Să vină unul de 1,60 metri să dea gol cu capul la mine în careu? Nu se mai poate, am doi războinici. Nu avem fundași centrali extraordinari în România. Măcar dă, bă, cu capul în minge! Ți-e frică să dai cu capul? Nu am nevoie să fii extraordinar, să fii Sergio Ramos, dar dă bă cu capul în minge, nu-l lăsa pe ăla de la CFR, împrumutat la Sepsi, Petrila, să dea cu capul. E bun, săracul, dar cum să dea cu capul?

Pe Șeroni de aia îl vreau, să dea cu capul! Nu e el mare tehnic, dar când te apropii de careu, ți-e frică. Să vedem și de Bogdan Stancu, cred că va veni, altfel nu venea el la mine acasă”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad