Connect with us

Evenimente

Audi A6 furat din Marea Britanie, descoperit la Botoşani FOTO

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Audi A6 care figura ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Botoșani, au declanșat o acțiune pentru combaterea traficului de auto furate, pe raza municipiului Botoșani.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism marca Audi A6, care aparţinea unui cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, iar semnalarea a fost introdusă de Marea Britanie.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 35.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad