Connect with us

National

Un tânăr de 23 de ani a lovit 15 mașini și un tramvai

Published

on

Un şofer în vârstă de 23 de ani a lovit 15 mașini între complexul Era şi strada Gării din Iași. Ultimele cinci au fost avariate în faţa staţiei CFR. Martorii l-au observat în trafic cum conducea cu capul scos pe geam din cauză că avea parbrizul spart. Politistii suspecteaza ca bărbatul ar fost drogat.

După șirul de tamponări, șoferul a abandonat mașina și a fugit. ”Libertatea” i-a fost însă de scurtă durată, fiind prins de pietoni și predat polițiștilor. El a fost dus la Secția 2 pentru audieri.

Cu această ocazie s-a stabilit că șoferul a produs un accident și în fața fostei Billa, unde a avariat două mașini și un tramvai.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi condus în această stare de la ERA la Gară și este bănuit că ar fi consumat droguri. La Secție a fost chemată și o Ambulanță deoarece bărbatul este agitat și a spus că îi este rău. În urma testarii cu alcooltestul, politistii au consemnat faptul ca tanarul de 23 de ani nu consumase băuturi alcoolice insa este suspectat ca s-ar fi drogat.

Tanarul a fost transportat la Sectia 2 Politie Gara unde a facut scandal. Pentru a-l linisti, politistii au chemat un echipaj medical si mascatii de la Serviciul de Actiuni Speciale care l-au transportat pe acesta la Institutul de Psihiatrie Socola.

Sursa: ZIARUL DE IASI

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad