Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: La mulți ani tuturor copiilor și celor cu suflet de copil!

Published

on

1 iunie! O zi specială la fel de importantă, cu o încărcătură emoțională la fel că și ziua Mamei. 1 iunie este ziua care ne trimite pe noi adulții înapoi în trecut. În trecut cu gândul la vata de zahăr sau cu gândul la acele acadele mari și colorate în culorile curcubeului. Copilăria are gust de acadele și vată de zahăr.

De 1 iunie, La mulți ani tuturor copiilor și celor cu suflet de copil! Aceasta este o zi specială pentru noi toți, pentru că ne amintește de vârsta la care zâmbetele,joacă și bucuria erau cele mai sincere și profunde semne ale adevăratei copilării.

Însă dincolo de sărbătorirea copilăriei, data de 1 iunie ar trebui să devină nu doar un simbol ci un adevărat reper al protejării copilului. Ziua Copilului ar trebui să fie adusă în prim plan politic prin decizii care să confirme și să asigure prin decizii protejarea celei mai importante categorii din România. Copiii reprezintă cu adevărat o prioritate.

Priorități acordate prin legi care sa dezvolte și să modernizeze sistemul educațional.

În ultimii 2 ani, se vede o creștere negativă în ceea ce privește educația și reacția atât a părinților și a copiilor cu privire la dezvoltarea lor profesională. Politicul a dus în derizoriu cea mai importanta etapă din formarea copilului ca adult .

Îmi doresc să văd sistemul și cei care reprezintă sistemul că își alocă timpul și resursele pentru realizarea și implementarea unor proiecte cu adevărat importante pentru formarea, protejarea, dezvoltarea copiilor în Romania, și să nu citim doar mesaje pompoase prin media sau site-uri de socializare.

Copiii și nevoile acestora sunt reale în fiecare zi și nicidecum ocazionale. Maturitatea clasei politice ar trebui sa se reflecte în decizii și nu în măsuri luate împotriva copiilor și în schilodirea drepturilor acestora,cum ar fi neaplicarea legii,dublării alocațiilor.

Luarea și aplicarea deciziilor simple și respectarea legilor ar fi cele mai bune semne, că această clasă politică,înțelege și respectă semnificația zilei de 1 iunie.

Doresc tuturor copiilor sa fie sănătoși,sa fie iubiți, apreciați,atât în familie cât și în societate. Cel mai important lucru pe care mi-l doresc și le doresc tuturor copiilor este sa ii vad mereu Zâmbind!

La multi ani tuturor copiilor atât celor mici cât și celor mari!

#1Iunie #LaMultiAni

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad