Connect with us

Sport

Unirea Dej a obținut accederea în Liga 2 în ultima secundă, 1-1 cu SCM Zalău. La final, a urmat o bătaie generală!

Published

on

După 0-0 în turul de la Dej, meciul de sâmbătă era pe viață și pe moarte. Mihai Onicaș, jucător trecut pe Steaua, Poli Iasi, Urziceni și Viitorul, a ajuns la Zalău și a deschis scorul cu capul dintr-un metru (60). Reușita a pornit bucuria pe un stadion populat în proporție de 25%. Fanii au respectat măsurile impuse de autorități.

Și la porțile arenei câteva sute de fani așteptau să se bucure pentru promovare. Cu doar câteva secunde înainte de fluierul final, Unirea a beneficiat de un corner. Era minutul 90+6. Căpitanul Marius Cătinean a reluat din 6 metri și a înscris la prima bară.

Golul egalizator a fost urmat de fluierul final și de o bucurie fără margini. Dejenii, extaziați, și-au rupt tricourile, în timp ce jucătorii Zalăului au început să plângă pe gazonul „Municipalului”.

Iar bucuria excesivă a oaspeților a produs o bătaie generală, o avalanșă de pumni și picioare. Staff-urile celor două echipe au intervenit rapid, iar Unirea Dej a primit trofeul de campioană a barajului, în fluierăturile celor prezenți la Zalău.

Sursa: GSP.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad