Connect with us

Evenimente

Femeie sechestrată în locuință. Au intervenit trupele speciale FOTO&VIDEO

Published

on

Astăzi, în jurul orei 14:30, o femeie din municipiul Botoșani a sunat la 112 și a reclamat că soțul său, cunoscut în evidențele medicale cu probleme psihice, a sechestrat-o în locuință.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale împreună cu lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și cu sprijinul jandarmilor au intervenit, au forțat ușa de acces și au intrat în locuință.

Bărbatul a fost imobilizat și ulterior extras din locuință în vederea transportării acestuia la o unitate medicală. Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, polițiștii au menținut în permanență legătura cu femeia de 51 de ani care se afla în locuință, fiind stabilite cu aceasta anumite formule de adresare pe care să le folosească în momentul în care bărbatul este agitat sau dă semne că ar intenționa să acționeze violent.

Acțiunea a fost coordonată de comisarul șef Adrian Doloi, șeful Poliției Municipiului Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad