Connect with us

Sport

Marius Croitoru: “Aş putea să zic care e media de salariu la Botoşani dar nu aş vrea ca rivalele să îşi bage unghia în gât”

Published

on

În ultimii doi ani, FC Botoșani a jucat în play-off-ul Ligii 1 și a avut rezultate bune raportat la lotul de jucători și la bugetul clubului.

Pentru FC Botoșani urmează un sezon care se anunță mai dificil deoarece au promovat FC Universitatea Craiova și Rapid, două echipe cu tradiție, mulți suporteri și care vor avea bugete mari.

“Dacă e vorba de salariu… Aş putea să zic care e media de salariu la Botoşani dar nu aş vrea ca rivalele să îşi bage unghia în gât. 2000-3000 de euro cam pe acolo. În schimb, compensăm cu seriozitate, cu unitate de grup, cu seriozitate maximă din partea patronilor. Banii pe care trebuie să îi luăm, îi luăm mereu la timp. Nu ne putem bate din punct de vedere salarial cu alte echipe, asta e clar. Nu spun că va fi uşor la anul. Liga I a primit alte două echipe importante, care îşi permit multe şi care vor creşte nivelul (…) Dacă aş găsii jucători peste noapte ar fi uşor. Sunt nopţi când mă culc la 4 dimineaţa pentru că mă uit la nu ştiu câţi jucători. Jucători pe care alţii îi ratează şi noi îi luăm. Nimeni nu pleacă de la Botoşani în Liga 2, pleacă la mai bine mereu”, a declarat Marius Croitoru, pentru Telekom Sport.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad