Connect with us

Sport

Sepsi OSK – FC Botoșani 1-0. FC Botoșani încheie sezonul pe locul 6

Published

on

Sepsi OSK și FC Botoșani s-au întâlnit în ultimul meci al play-off-ului. Dacă FC Botoșani avea nevoie de victorie pentru a termina sezonul pe locul cinci, covăsnenii erau mai interesați de meciul de baraj pentru calificarea în Conference League.

Chiar dacă Leo Grozavu a început cu mai mulți jucători U21, Sepsi a fost echipa mai periciuloasă în debutul meciului. Petrila a șutat din marginea careului dar mingea trece puțin peste poarta lui Pap după care Dumiter ratează o ocazie mare de gol. Covăsnenii rămân în atac iar în minutul 28, Eder Gonzales șutează în bara transversală a porții apărate de Pap. Pe finalul primei reprize, FC Botoșani echilibrează jocul dar după 45 de minute scorul era 0-0.

La pauză, Leo Grozavu face patru schimbări iar Sepsi începe mai bine partea secundă și are două ocazii de a deschide scorul. În minutul 70, Golofca profită de greșeala lui Moescu, scapă singur cu Pap dar șutează pe lângă poartă. Același Moescu comite un henț la marginea careului, Mitrea execută lovitura liberă dar Papa respinge. Deși botoșănenii aveau nevoie de victorie, cei care au dominat finalul partidei au fost covăsnenii. În minutul 90, Safranko marchează cu capul iar Sepsi câștigă pentru prima dată, pe teren propriu, în fața echipei FC Botoșani. Echipa antrenată de Marius Croitoru a încheiat sezonul pe locul șase, un loc foarte bun ținând cont de lotul pe care l-a avut l-a dispoziție.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad