Connect with us

Sport

Primarul Mihai Chirica îl vrea pe Cornel Șfaițer la conducerea clubului Poli Iași

Published

on

După o perioadă mai lungă de acalmie și de incertitudini, lucrurile încep să se miște la Poli Iași. Pe măsură ce se apropie ziua de vineri, când va fi propus spre aprobare în Consiliul Local un proiect de finanțare a clubului cu suma de 650.000 de euro, tot mai multe necunoscute încep să prindă contur în Copou.

Cum Poli va continua în Liga 2, oficialii din Primărie, consilierii și membrii Comisiei pentru Tineret și Sport caută o soluție viabilă pentru preluarea funcției de președinte executiv. În condițiile în care Ciprian Paraschiv nu mai este agreat de primarul Mihai Chirica, varianta cel mai des vehiculată la Poli Iași este Cornel Șfaițer. Managerul lui Sepsi Sf. Gheorghe este agreat de toate părțile, iar în următoarele zile edilul de la Iași ar urma să poarte negocieri cu Șfaițer.

Pe lista consilierilor locali este și Florin Prunea, dar această pistă a căzut, nefiind agreată de primar. Alte variante ar fi Iuliu Mureșan și Dani Coman, dar aceasta din urmă are puține șanse de izbândă, fostul președinte al Astrei fiind în negocieri avansate cu Hermannstadt. Și lui Marius Stan i s-ar fi propus postul de președinte, dar din câte se pare fostul campion cu Oțelul ezită să revină în fenomen.

Citește mai mult pe Prosport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad