Connect with us

Sport

Jonathan Rodriguez a semnat cu CFR Cluj

Published

on

Mijlocașul argentinian Jonathan Rodriguez s-a despărțit de FC Botoșani și a semnat cu CFR Cluj. Valeriu Iftime consideră că încă din iarnă s-a înțeles cu oficialii campioanei.

“Astăzi am aflat că Rodriguez a semnat cu CFR Cluj. Nu știam! În meciul direct n-a jucat din alt motiv. L-a certat Marius la Clinceni, n-a venit în cantonament a doua zi și l-a scos din lot.

El a fost în lojă cu mine la meci (n.r. – FC Botoșani – CFR 0-1). Eu l-am crezut și îl cred un copil serios, pentru Botoșani a făcut lucruri importante, dar și Botoșaniul pentru el, poate mai mult. L-am întrebat dacă are oferte: «Nu, nu, n-am, Mister». Apoi mi-a spus Marius: «Cred că a semnat din iarnă și nu a spus nimic».

Nu e ieșit din comun pentru mine, are dreptul să o facă. Nu pot să spun că nu și-a apărat șansele foarte bine, dar e un jucător care parcă nu mai dădea totul, ca atare oricum nu am făcut vreun efort să îi prelungesc contractul. Avea și un contract mare pentru mine.

Cred că drumul lui este OK acum, va avea un contract mai mare, merge la o echipă mai bună, să dea Dumnezeu să poată face față, să fie mai valoros de cât la Botoșani”, a declarat Iftime la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad