Connect with us

Sport

Iftime cere 500.000 de euro pentru Meleke. Becali dă maxim 300.000

Published

on

Fundașul ivorian Ulrich Meleke (22 ani) are șanse mici de a ajunge în această vară la FC SB. Cel puțin asta susține Valeriu Iftime care i-a cerut suma de 500.000 de euro lui Gigi Becali.

Patronul FC SB nu pare dispus să ofere mai mult de 300.000 de euro pentru fundașul central botoșănean și în aceste condiții Meleke va rămâne la FC Botoșani și în sezonul viitor.

„Pe Meleke nu-l dăm, nu pleacă la FCSB acum. Toate au un preț, ce am cerut eu nu dă Becali. Nici jucătorul nu face acum prețul pe care-l cer eu. Am cerut 500.000 de euro, Becali a oferit mai puțin, maximum 300.000 de euro.

Nu am avut o discuție definitivă. Eu am zis că nu-l dau decât dacă am o ofertă de nerefuzat. N-am negociat, mai mult m-am jucat cu cuvintele. Gigi m-a întrebat de el și n-ar greși dacă l-ar lua, dar nu acum, că nu-l dau.

Am învățat o chestiune de la domnul Becali, când am negociat pentru Chindriș și Haruț: dacă nu-l dau azi cu 500.000, mâine cer 700.000! Între timp, au venit alte oferte. Nu din țară”, a spus Iftime la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad