Connect with us

Sport

Sepsi OSK – FC Botoșani. M. Croitoru: “Am mari probleme de lot”

Published

on

În ultimul meci din acest sezon, FC Botoșani va juca în deplasare, împotriva formației Sepsi OSK, partida fiind programată joi de la ora 17.30.

Chiar dacă nu se poate baza pe mai mulți jucători, Marius Croitoru speră să obțină o victorie și locul cinci în clasamentul final. Pentru a se clasa pe cinci, FC Botoșani depinde și de rezultatul meciului Univ. Craiova – Academica Clinceni.

“Am mari probleme de lot. Mawas a plecat în Emirate pentru că joacă în preliminariile Campionatului Mondial. I-am pierdut pe Keya și Rodriguez. Hervin are o problemă medicală. Este sfârșit de an… Mergem să ne jucăm șansa. Mergem să jucăm pentru locul 5. În funcție de ce se întâmplă miercuri, vedem despre ce este vorba. (…) Cred că suntem singura echipă din play-off care nu am avut ocazia să ne întărim ci am pierdut cei mai buni jucători în toamnă. Totuși am rezistat și ne-am calificat în play-off”, a spus Marius Croitoru.

Pentru Sepsi OSK sezonul nu se va încheia joi. Echipa antrenată de Leo Grozavu va mai juca un meci de baraj cu câștigătoarea dintre Chindia Târgoviște și Viitorul, pentru participarea în Conference League. Marius Croitoru nu crede că Leo Grozavu își va menaja jucătorii în partida de joi și se așteaptă la un joc echilibrat.

“Îi ajută pentru că îi tine în priză. Dacă se juca din trei în trei zile… dar au avut o săptămână de pauză. Nici nu ne permitem să credem că Sepsi va juca cu echipa a doua”, a mai spus Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad