Connect with us

Sport

Botoșăneanul Adrian Tîrzioru a semnat cu CSU Suceava

Published

on

Interul stânga Adrian Tîrzioru a confirmat, astăzi, că va îmbrăca din nou tricoul „alb-albastru” care i-a adus consacrarea, la doar o zi distanță după ce a împlinit vârsta de 28 de ani.

„N-a fost o alegere grea să mă întorc la Suceava. Pot să zic chiar că m-am întors acasă, ținând cont că am evoluat la CSU mai bine de 8 ani, și la această echipă m-am format ca jucător și ca om.

Am vorbit cu antrenorii despre ceea ce se dorește la Suceava, cred că o să fie un proiect de succes și sper să pun și eu umărul.

Ținând cont de jucătorii care sunt deja la echipă și de cei care o să vină în această vară, cred că Clubul Sportiv Universitar poate ataca un loc de play-off în viitorul sezon al Ligii Zimbrilor”, a declarat Adrian Tîrzioru.

Tîrzioru a început handbalul la vârsta de 12 ani, la Liceul cu Program Sportiv din Botoșani, iar în 2010 a ajuns la CSU Suceava, unde a rămas 5 sezoane. Între 2015 și 2016 a fost legitimat la Energia Pandurii Târgu Jiu și a evoluat în Cupa EHF. Au urmat alte trei sezoane la CSU iar în 2019 s-a transferat la CSM Bacău. A decis să revină la CSU Suceava și să pună umărul la relansarea acestei echipe.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad